Algemene verkoop & leveringsvoorwaarden

Artikel 1.0 betalingen

Alle producten besteld via internet dienen van te voren betaald te worden. Dit kan zijn via een bankoverschrijving of contant bij afhalen. Afrekenen bij onze monteur die een dienst voor u heeft verleend kunt u alleen contant afrekenen, pinnen is helaas niet mogelijk.

Artikel 1.1 levering en leveringstermijn

Indien er een leveringstermijn is afgesproken ,geldt deze als een vrijblijvende aanduiding van de verwachte levertijd. Indien een product wordt besteld wat tijdelijk niet leverbaar is, zal de consument hierover via email bericht ontvangen. Zodra de te leveren producten op het opgegeven afleveradres zijn geleverd gaat het risico waar het deze producten betreft, over op de koper. Leveringen vinden plaats op het adres wat tijdens de bestelling door is gegeven.

Artikel 1.2 garantie

De geldende garantie op de goederen is bepaalt door de fabrikant. Pcsat garandeert dat de door haar verkochte goederen van goede kwaliteit zijn, dit geld ook voor vervangende onderdelen. Mocht er toch onverhoopt problemen komen aan de door pcsat geleverde en of vervangende onderdelen dan word deze door pcsat hersteld of laat pcsat dit herstellen. Alle garantie afhandelingen op producten en of onderdelen die wij geleverd hebben vind plaats bij pcsat. Schade aangericht door een virus/spyware of een ander programma valt niet onder de garantie, de garantietermijn van het product vervalt bij deze ook. Het recht op garantie vervalt indien de koper op het artikel veranderingen heeft aangebracht of heeft aan laten brengen. Tevens als er een reparatie is verricht buiten pcsat. Bij constatering van een oorzaak welke buiten de geldende garantievoorwaarden valt zal pcsat de gemaakte kosten aan de koper doorberekenen.

Artikel 1.3 ruilen

Software en verzegelde producten waarvan de verzegeling is verbroken kan niet worden geruild. Voor de levering van software gelden de bij software gevoegde licentie of andere voorwaarden van de producent. Door het openen van het zegel of verpakking erkent de koper op de hoogte te zijn van de gestelde voorwaarden. Pcsat is nooit verantwoordelijk en aansprakelijk voor het software product. U dient hiervoor bij de producent te zijn.

artikel 1.4 prijzen

Alle prijzen zijn uitgedrukt in euro’s en inclusief btw ,in overstemming met de wettelijke voorschriften hieromtrent. Bezorgkosten komen voor rekening van de consument.

Artikel 1.5 aansprakelijkheid

Pcsat is in geen geval aansprakelijk voor verlies van data op een aangeleverde personal computer. De klant dient zelf zorg te dragen voor een backup van de data, voordat een pc ter reparatie aangeboden word. Dit geld voor een personal computer met of zonder besturingssysteem.

Verzendkosten Nederland

Verzenden in Nederland kost € 9,95 dit betreft een pakket tot en met 10 kilo en word met tnt verstuurd.

Ophalen

U kunt uw producten in helmond komen af halen wanneer u een email bevestiging heeft gehad of wanneer het telefonisch bevestigd is,dat de producten aanwezig zijn.

Postadres

Monseigneur Noijenstraat 41
5701 XJ Helmond

Contact opnemen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)6 430 57 231

Openingstijden

Onze webshop is 24 uur per dag
en 7 dagen in de week geopend.
Alle rechten voorbehouden © , PC SAT
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden